Jose Visscher

Eigenaresse Koning Kwispel

Hallo! Ik ben José Visscher en ik woon samen met mijn hond Maya en mijn katten Otje en Buddha. Dat ik heel erg veel van honden houd, dat spreekt vast wel voor zich. Al vanaf mijn jeugd ben ik gek met dieren! Het was dan ook niet zo vreemd dat ik na de middelbare school naar Barneveld vertrok om daar een opleiding dierverzorging te gaan volgen. Na deze opleiding heb ik ook nog mijn diploma behaald voor paraveterinair.Tijdens mijn stage bij een dierenpension wist ik het al zeker, mijn hart ging nog sneller kloppen van honden!


Ik vind het geweldig om met honden om te gaan en om hun gedrag te bestuderen. Het is zo leuk en leerzaam om te ontdekken hoe zij met elkaar en met ons communiceren. Daarom ben ik in 2008 begonnen met de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Mijn wens om met honden te gaan werken werd steeds groter. En in 2014 ben ik in het diepe gesprongen en ben ik begonnen met Koning Kwispel!


In mijn dagopvang komen alle aspecten van het werken met honden samen, karakter, ras en gedrag. Dit vind ik ontzettend mooi om te ervaren en mijn doel is om alle honden een fijne dag te geven!

Colin

In liefdevolle herinnering.

Otje

Maya

Buddha